“Manifestation mot tilldelningen av Nobelpriset till Peter Hendka”

0
697

U ime istine i pravde za sve žrtave agresije na Bosnu i Hercegovinu, pozovivamo naše članstvo da se pridruži manifestaciji koju organizujemo protiv dodjele Nobelove nagrade Peteru Handkeu.

Potrebno nam je vaše prisustvo i vaša finansijska pomoć kako bi ovaj skup napravili veličanstvenim i u svijet poslali sliku o velikoj nepravdi koja nam je učinjena ovom sramnom odlukom Švedske Akademije.

Realizacija ovog projekta, osim materijalnih troškova, iziskuje troškove prisustva eminentnih gostiju i govornika koji će se obratiti na ovom skupu, te se nadamo se da će te podržati ovaj projekat i pomoći da ga zajedno uspješno realiziramo.

Swish: 072 034 80 77
Konto: 8424-4 913 509 117-2

Jako je važno da link https://www.facebook.com/events/1023464374656821/ podijelite preko vaših facebook stranica i da pozovete sve ljude dobre volje, da informacije o ovoj manifestaciji dijele dalje, šireći time istinu o Bosni i Hercegovini kojoj ni na ovaj način ne dozvoljavaju da joj se rane bar malo zacijele.

U ime svih BH Saveza, Organizacija, Džemata, Institucija, Instanci, Organizacioni odbor za: “Manifestation mot tilldelningen av Nobelpriset till Peter Handke”.