Halid Bešlić sa Trebevićem ruši rekorde

0
577

Spot je urađen u suradnji sa Gradskom upravom Grada Sarajeva na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom, a izdavač je Muzička produkcija BHRT-a.

Nova pjesma i spot ”Trebević” Halida Bešlića, koji je režirao Jasmin Pivić, za manje od 24 sata nakon prve objave postali su pravi hit na internetu, a za samo nekoliko sati na društvenoj mreži YouTube registrirano je više od 160.000 pregleda i dospjela na devet mjestu u trendovima YouTubea.

Bešlić, velika regionalna zvijezda, promovirao je jučer 20. veljače novi album i istoimenu pjesmu ”Trebević” na Trebevićkoj žičari u nazočnosti velikog broja medija. Spot je urađen u suradnji sa Gradskom upravom Grada Sarajeva na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom, a izdavač je Muzička produkcija BHRT-a.

Suradnja Bešlića kao jednog najvećih bh. umjetnika, državne televizije i Grada Sarajevo rezultirala je uspješnom promocijom ne samo novog albuma, nego i glavnog grada Bosne i Hercegovine, Trebevićke žičare kao turističke atrakcije i planine Trebević koja privlači sve veći broj posjetitelja.