Denis Zvonić: Poštujmo pravila da opet što prije uživamo u nogometu!

0
510

Nogometaši mostarskog Veleža odlično su ušli u drugi dio sezone BH Telecom Premijer Lige Bosne i Hercegovine.

Sedam bodova iz tri utakmice dali su Rođenim povoda i to opravdanog da se počnu nadati borbi za izlazak na europsku scenu. 

No pandemija koronavirusa zaustavila je nogomet, kako kod nas, tako i na kompletnom Starom kontinentu. Nogometaši bh. klubova na dopustu su do daljnjeg, s uputama za individualne treninge. Kapetan mostarskog Veleža Denis Zvonić za SportSport.ba priča kako krati ove dane kada su nogomet i sport općenito pali u drugi plan:

“A ništa, pridržavam se uputa i odrađujem individualne treninge kući i u dvorištu” – govori Zvonić i dodaje:

“U kontaktu sam sa suigračima, svi smo prilično zabrinuti zbog ovoga što se događa, ali mi ne možemo da uradimo ništa sem da se pridržavamo pravila koja su određena. Trebamo slušati nadležne, a prije svih doktore te da njima i ostalim zdravstvenim radnicima koliko možemo olakšamo situaciju tako što ćemo poštovati njihove savjete. Našima navijačima ali svim ljudima bih poručio isto, da se pridržavaju svega i da se svi zajedno potrudimo da ova situacija što prije prođe te da opet skoro uživamo u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu” – kazao je Zvonić za SportSport.ba.